Contact

De informatie die u op deze website aan zult treffen is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit informatie die vrij toegankelijk is op het internet en informatie die ons door derden is aangeleverd. Dit is de reden dat wij beperkte invloed hebben op de inhoud van deze informatie. Het kan dus zijn dat u na het lezen van deze informatie vragen over kinderurn hebt. Als u ons over een kinderurn feedback wilt geven dan verzoeken wij u om daarvoor het formulier op deze website te gebruiken. Dit is ook de juiste werkwijze om ons feedback in het algemeen of over deze website te geven. Ook voor alle overige vragen over kinderurnen of andere urnen kunt u dit formulier gebruiken

Wij streven er naar om alle kinderurn vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om wat voor reden dan ook niet in slagen dan zullen wij daar met u binnen één werkdag contact over opnemen.

Alle informatie op deze website is volledig informatief van aard en er kunnen op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.